1U rackmount server met 7de generatie Intel CPU

SKU:
RN01ITX-992613-A
Fabrikant:
Arcobel


Indien de gevraagde configuratie er niet bij staat neem dan contact met ons op. Wij kunnen bijna alle type hardware integreren.

Deze 19" 1U industriële embedded rackmount Network Attached storage server beschikt over een industrieel embedded moederbord, hierdoor kan een lange leverbaarheid gegarandeerd worden. Tevens zijn er diverse configuraties met dit diverse moederbord samen te stellen. De processor, het geheugen en de fans zijn dan ook aanpasbaar aan de hand van de wensen van de gebruiker. RAID 0 &1 compatibiliteit verzekert veilig databeheer op 1 of 2 verschillende WD Red harde schijven. Daarnaast is de PC uit te breiden met SSD NVMe geheugen waardoor gebruikers zondere enige latency snel toegang zullen krijgen tot hun data. De optie om TPM toe te passen maakt het mogelijk dat zowel op hardware als software niveau een volledige beveiliging gerealiseerd kan worden. Met drie verschillende display poorten voor VGA en digitaal signaal kunnen er ook drie verschillende monitoren aan verbonden worden. Doordat de PC over 1 PCI-e slot beschikt, is het mogelijk om de PC met diverse Network Interface Modules uit te rusten. Verder beschikt de PC over COM en USB poorten om externe hardware met het systeem te verbinden. Het is mogelijk om het design en de hardware naar uw wensen verder aan te laten passen. Neem contact met ons voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen configuratie. Het is mogelijk om de hardware naar uw wensen verder aan te laten passen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen configuratie.

 • Processor : Intel Core
 • Max memory : 32GB
 • Operating Temperature : 0°C/+45°C
Please contact us for the delivery time.
No shipping cost for this product in the Benelux
Configure this system
Details
More Information
Downloads

1U rackmount server met krachtige 7de generatie Intel CPU

Deze 1U industriële embedded rackmount PC kan uitgerust worden met een Intel® 7th Generation Core™ i3 series processor geschikt voor server applicaties waar het aantal rekenkernen zeer belangrijk is. De processor biedt een goede balans van rekenkracht en energiezuinigheid, dit voor een gunstige prijs.

Het systeem kan maximaal met 5 fans uitgerust worden. Dit kunnen reguliere fans zijn of gedempte fans voor ruimtes waar stilte een vereiste is. Op basis van uw criteria kunnen we de PC uitrusten met de fans die een gelimiteerd aantal dB zullen produceren. In combinatie met een intern geheugen van maximaal 32GB DDR4 geheugen is deze 1U industriële embedded rackmount PC geschikt voor de meest veeleisende virtuele applicaties.

Deze 1U rackmount server met 7de generatie Intel CPU beschikt over een industrieel moederbord

Doordat het systeem 3 verschillende display poorten heeft, kunnen er 3 verschillende beeldschermen aan verbonden worden. Ook is het mogelijk om via de DVI poort een VGA kabel aan te sluiten. Hierdoor kan er analoge dataoverdracht plaatsvinden, dit verzekert geen latency over de desbetreffende analoge verbinding.

Het industriële X11SSQ datacenter optimized moederbord van Supermicro biedt vele I/O mogelijkheden. Daarnaast valt dit moederbord onder de categorie ITX moederborden, dergelijke embedded industriële moederborden zijn vele jaren leverbaar.

De PC beschikt over 5 USB 2.0 poorten en over 6 USB 3.0 poorten met backwards compatibility. Op deze wijze kunt u eenvoudig al uw USB randapparatuur op dit device aansluiten.

Met de twee COM poorten op de achterzijde van de PC is het mogelijk om de benodigde COM devices op dit systeem aan te sluiten.

Dit systeem beschikt over 1 TPM header, hierdoor kan het systeem met een Trusted Platform Module uitgerust worden. Zo kunt u deze PC naast software encryptie ook met hardware hardware encryptie uitrusten. De gegevens op dit opgeslagen gedeelte worden nooit aan andere componenten binnen het systeem prijsgegeven.

Uitbreidingsmogelijkheden voor de 1U rackmount server via PCIe

Doordat de industriële embedded rackmount server met een PCI-e slot uitgerust is, kunnen er Network Interface Modules toegepast worden waarmee u de PC kunt uitbreiden met GBe, SFP+ of QSFP poorten, hierdoor kan er een snellere dataoverdracht gerealiseerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de PC via PCIe te voorzien van PoE poorten voor bijvoorbeeld het aansluiten van camera's.

Onze 1U rackmount server is RAID 0 & 1 compatible

De harde schijf kan versnelt worden door de harde schijf op basis van RAID 0 te configureren. Data kan door RAID 1 gedupliceerd worden op twee verschillende harde schijven, data wordt op deze wijze gewaarborgd.

Deze 1U industriële embedded rackmount PC is met 3,5 " WD Red harde schijven te configureren, deze harde schijven hebben een lage temperatuur, verbruiken weinig stroom en zijn bestendig tegen trillingen wat zorgt voor een lange levensduur van de harde schijf en zijn geoptimaliseerd voor NAS netwerken. Met een gegarandeerde 1 miljoen uur aan MTBF is vast te stellen dat ook de WD Red harde schijven lang mee zullen gaan. De hardeschijf is ontwikkelt om 24/7 aan te kunnen staan.

Verbind deze 1U rackmount server met diverse netwerken

De PC is uitgerust met 2 LAN poorten met GIgabit Ethernet Media Access Control en Physical Layer, voor server en embedded applicaties.

Volledig aanpasbaar design

Deze industriële embedded rackmount server is volledig aan de hand van uw wensen aan te passen. Ook kan de PC voorzien worden van een custom front. Daarnaast is de PC ook in uw eigen bedrijfskleur te leveren. De assemblage van onze systemen wordt in-house in een volledige ESD resistente omgeving uitgevoerd. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.

Een volledig aanpasbare configuratie

Deze industriële embedded rackmount server is volledig aan de hand van uw wensen aan te passen. De assemblage van onze systemen wordt in-house in een volledige ESD resistente omgeving uitgevoerd. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.
More Information
 • Processor
  ProcessorIntel Core
  Processor serieKaby lake
  Socket typeLGA1151
  Number of cores4
  chipsetQ170
 • Memory
  Memory typeDDR4
  Memory slots2
 • Video
  Connections1 HDMI port(s),
  1 DP (DisplayPort) port(s),
  1 DVI - I port(s)
 • Expansion
  expansion slots 1 PCI-E 3.0 x16
  2 PCI-E 3.0 x4
  1 PCI-E 3.0 x1

  Mini-PCIe with mSATA support, M.2 PCI-E 3.0 x4 with SATA support, M Key
  M.2 PCI-E x2 M Key 2242/2260/2280
  Form Factor: 2242, 2260, 2280
 • Ports & Interfaces
  RAID0, 1
  LAN Interface2
  USB 2.0 ports5
  External I/O1 USB 2.0 (Type A) 4 USB 3.0

  De USB poorten zijn backwards compatible

  2 COM poorten
  Internal I/O4 USB 2.0
  2 USB 3.0

  De USB poorten zijn backwards compatible

  TPM
  1 TPM Header
 • Storage
  RAID0, 1
  Storage InterfaceIntel® Q170 Express controller for 5 SATA3 (6 Gbps) ports; RAID 0,1,5,10
  Intel RST
 • Mechanical specifications
  Dimensions437 x 369 x 43 mm
  CasingRack mount
 • Electrical specifications
  Input range1U 350W Multi-output Power Supply Gold level
 • Environmental specification
  Operating Temperature0°C/+45°C
 • General data
  ManufacturerArcobel
  Warranty24 Months
Downloads
 • ManualMNL-1793.pdf
 • Product added to your cart

  View cart

  Product added to your quote

  View quote