3U 19"Rackmount systeem, Intel Kabylake

SKU:
RN03IATX-992613-B
Fabrikant:
Arcobel


Indien de gevraagde configuratie er niet bij staat neem dan contact met ons op. Wij kunnen bijna alle type hardware integreren.

Het C7B250-CB-MK moederbord van Supermicro biedt vele I/O mogelijkheden. Daarnaast valt dit moederbord onder de Core Business moederborden van Supermicro. Dit moederbord is ontwikkelt om 24/7 te kunnen opereren. Hierdoor is het moederbord uitermate geschikt voor het gebruik in Rackmount systemen. Het moederbord is tevens geschikt voor alle Intel® 7th Generation Core™ processoren. De processor, het geheugen en de fans zijn dan ook aanpasbaar aan de hand van de wensen van de gebruiker. Ook is het systeem met diverse harde schijven uit te rusten, het systeem is bijvoorbeeld leverbaar met 2,5 " Kingston UV500 SSD's of 3,5 " WD harde schijven. Daarnaast is de PC uit te breiden met NVMe SSD opslag waardoor gebruikers zondere enige latency snel toegang zullen krijgen tot hun data. De optie om TPM toe te passen maakt het mogelijk dat zowel op hardware als software niveau een volledige beveiliging gerealiseerd kan worden. Met drie verschillende display poorten voor VGA en digitaal signaal kunnen er ook drie verschillende monitoren aan verbonden worden. De videokaart is geschikt voor de meest grafische en visuele toepassingen. Deze configuratie beschikt over 3 PCI-e sloten en kan daardoor met diverse Network Interface Modules uitgerust worden. Verder beschikt de PC over COM en USB poorten om externe hardware met het systeem te verbinden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen configuratie.

 • Processor Type : Intel Core
 • Max memory : 32GB
 • Operating Temperature : 0°C/+45°C
Please contact us for the delivery time.
No shipping cost for this product in the Benelux
Configure this system
Details
More Information
Downloads

3U 19"Rackmount systeem met krachtige 7de generatie Intel CPU

Deze 3U industriële embedded rackmount PC kan uitgerust worden met een Intel® 7th Generation Core™ i3 series processor geschikt voor server applicaties waar het aantal rekenkernen zeer belangrijk is. De processor biedt een goede balans van rekenkracht en energiezuinigheid, dit voor een gunstige prijs.

Onze 3U 19" Rackmount systeem met 7de generatie Intel CPU is krachtig maar stil

Het systeem kan maximaal met 3 fans uitgerust worden. Dit kunnen reguliere fans zijn of gedempte fans voor ruimtes waar stilte een vereiste is. Op basis van uw criteria kunnen we de PC uitrusten met de fans die een gelimiteerd aantal dB zullen produceren. In combinatie met een intern geheugen van maximaal 32GB DDR4 geheugen is deze 3U industriële embedded rackmount PC geschikt voor de meest veeleisende virtuele applicaties.

3U 19"Rackmount systeem beschikt over een Core Business moederbord

Het C7B250-CB-MK moederbord van Supermicro biedt vele I/O mogelijkheden. Daarnaast valt dit moederbord onder de Core Business moederborden van Supermicro. Dit moederbord is ontwikkelt om 24/7 te kunnen opereren. Dit maakt het moederbord uitermate geschikt voor het gebruik in Rackmount servers. Het moederbord is tevens geschikt voor alle Intel® 7th Generation Core™ processoren.

Doordat het systeem 3 verschillende display poorten heeft, kunnen er 3 verschillende beeldschermen aan verbonden worden. Ook is het mogelijk om via de DVI poort een VGA kabel aan te sluiten. Hierdoor kan er analoge dataoverdracht plaatsvinden, dit verzekert geen latency over de desbetreffende analoge verbinding.

De PC beschikt over 4 USB 2.0 poorten en over 6 USB 3.0 poorten met backwards compatibility. Op deze wijze kunt u eenvoudig al uw USB randapparatuur op dit device aansluiten.

Via de COM poort is het mogelijk om een COM device op dit systeem aan te sluiten.

Dit systeem beschikt over 1 TPM header, hierdoor kan het systeem met een Trusted Platform Module uitgerust worden. Zo kunt u deze PC naast software encryptie ook met hardware hardware encryptie uitrusten. De gegevens op dit opgeslagen gedeelte worden nooit aan andere componenten binnen het systeem prijsgegeven.

Breid het 3U 19"Rackmount systeem via PCIe

Doordat de industriële embedded rackmount server PC is uitgerust met diverse PCI-e sloten kunnen er Network Interface Modules toegepast worden waarmee u de PC kunt uitbreiden met GBe, SFP+ of QSFP poorten, hierdoor kan er een snellere dataoverdracht gerealiseerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de PC via PCIe te voorzien van PoE poorten voor bijvoorbeeld het aansluiten van camera's.

2,5" of 3,5 " Formfactor mogelijk

Naast een WD 3,5" harde schijf is het ook mogelijk om de PC te voorzien van een hot swappable Kingston’s 2,5 " harde schijf. Dit maakt de industriële embedded rackmount 3U PC responsiever met een indrukwekkende bootloading en transfertijd vergeleken met een mechanische harde schijf. Uitgerust met een Marvell 8851074 en 3D NAND Flash wordt de productiviteit van de SSD verhoogd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van 256-bit AES beschikt de SSD over End-to-end data protection en ondersteunt hierdoor tevens TCG Opal 2.0 security management oplossingen.

Volledig aanpasbare configuratie

Deze industriële embedded rackmount server is volledig aan de hand van uw wensen aan te passen. De assemblage van onze systemen wordt in-house in een volledige ESD resistente omgeving uitgevoerd. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.
More Information
 • Processor
  Processor TypeIntel Core
  Processor serieSkylake, Kaby lake
  Socket typeLGA1151
  chipsetB250
 • Memory
  Memory typeDDR4
  Memory slots2
 • Video
  Connections1 HDMI port,
  1 DP (DisplayPort) port,
  1 DVI - D port
 • Expansion
  expansion slotsPCI-E
  1 PCI-E 3.0 x16,
  1 PCI-E 3.0 x4,
  1 PCI-E 3.0 x1

  M.2
  M.2 Interface: PCI-E 3.0 x4
  Form Factor: 2280
 • Ports & Interfaces
  RAIDNee
  LAN Interface1
  USB 2.0 ports5
  External I/O1 RJ45 Gigabit Ethernet LAN ports
  2 USB 2.0 ports
  4 USB 3.0 ports
  Internal I/O6 SATA3 (6 Gbps) ports
  2 USB 2.0 ports
  2 USB 3.0 ports
 • Storage
  RAIDNee
  Storage InterfaceFormfactoren: 2,5" of 3,5" harde schijf

  1 TPM Header

 • Mechanical specifications
  CasingRack mount
 • Electrical specifications
  Input rangeSeasonic SS-400ES 400W 80+ Bronze - 80mm rear fan
 • Environmental specification
  Operating Temperature0°C/+45°C
 • General data
  ManufacturerArcobel
  Warranty24 Months
Downloads
 • Product added to your cart

  View cart

  Product added to your quote

  View quote