uTX ARM motherboard A53 1,5GHz, 2GB memory, 8GB flash, SIMca

SKU:
JR3328B-2N
Fabrikant:
Jetway

Slot-in options maken de implementatie van Digital Signage eenvoudiger en flexibeler dan voorheen. De implementatie van Digital Signage is vereenvoudigd en veel flexibeler geworden door de komst van Slot-in options. Vandaag de dag is het niet meer nodig om voor de realisatie van een Digital Signage project grote devices te gebruiken, doordat dergelijke devices eenvoudig door 1 modulair device vervangen kunnen worden. Hierdoor kan men aanzienlijk in de aanschafkosten besparen voor het aanschaffen van dergelijke apparatuur en het aanleggen van het aantal AV kabels. Door een single board computer in combinatie met professionele Digital Signage beeldschermen te gebruiken worden grote devices geheel overbodig. Deze Jetway uTX industriële embedded single board met een ARM Cortex A53 1,5 GHz processor gecombineerd met een ARM Mali 450 GPU biedt in dit geval een uitkomst. De energiezuinige industriële embedded single board computer kan met eenvoud compute tasks uitvoeren. Doordat de industriële PC is uitgerust met een Mali-450 GPU biedt de PC API ondersteuning voor de meest veeleisende OpenGL ES 2.0. Applicaties. Vanwege de Android 7.1 en Linux compatibiliteit hebben gebruikers de mogelijkheid om een standaard of aangepaste IoT distributie te gebruiken.

 • Processor Type : ARM
 • Max memory : 2GB
 • Type SBC : uTX SBC
 • Operating Temperature : -10°C/+60°C
Please contact us for the delivery time.
No shipping costs for orders over € 250,-
Details
More Information
Downloads

Energiebesparend

Deze industriële PC beschikt over een ARM Cortex A53 processor, die bekend staat als een energiezuinige processor met 64-bit vermogen, de processor is krachtig genoeg om complexe compute tasks uit te voeren, zoals het hosten van een operating system platform en het gelijktijdig ondersteunen van meerdere software applicaties. Dit maakt deze industriële embedded single board computer ideaal voor een werkomgeving waar Digital Signage wordt uitgevoerd, aangezien er voor dergelijke toepassingen in vele gevallen energiezuinige high performance hardware benodigd is.

Grafisch vermogen

Doordat de deze industriële embedded single board computer over een Mali-450 GPU beschikt, is de PC in staat om met eenvoud 4K UHD beeldkwaliteit te genereren en de beeldkwaliteit zo goed mogelijk te optimaliseren. Tevens biedt de GPU API ondersteuning om hoogwaardige grafische applicaties zoals OpenGL ES 2.0 te kunnen uitvoeren.

Diverse randapparatuur

Doordat deze industriële PC is uitgerust met 3 USB 3.0 poorten kan data zonder enige obstructie snel naar de PC of naar de aangesloten randapparatuur verzonden worden. Ook is het mogelijk om zonder enige latency bijvoorbeeld USB 3.0 camera’s met het systeem te verbinden. Verder kan er in plaats van USB randapparatuur ook via de IR aansluiting ook een IR aangestuurde afstandsbediening gebruikt worden om deze industriële embedded single board computer te bedienen.

Diverse netwerkverbindingen mogelijk

Deze industriële embedded PC is uitgerust met maar liefst 2 GbE Ethernet poorten en kan zich volledig naar uw wensen met de gewenste netwerken verbinden.

Android & Linux compatibiliteit

Het is mogelijk om zowel Android 7.1 als Linux 4.1 IoT distributies op dit systeem te installeren. Zo kan men bijvoorbeeld de Linux distributies Ubuntu IoT of Concerto op de PC te installeren.

Ubuntu Core voor IoT is een zeer krachtige Linux distributie en complimenteert daarnaast ook nog eens de energiezuinige systeemhardware. Application Isolation zorgt ervoor dat de software zeer veilig en betrouwbaar is. Tevens is deze software eenvoudig op een afstand te updaten. Ook beschikt deze IoT Linux distributie over een rijk ecosysteem waar ontwikkelingen op continue basis plaatsvinden. Vanwege de eenvoudige software interface is deze single board computer dan ook als een easy out-of-the box standaard kiosk oplossing in te zetten. Deze distributie wordt dan ook al door honderdduizenden Digital Signage systemen gebruikt.

Concerto is een andere Linux distributie die op vele Digital Signage systemen gebruikt wordt. De software is dusdanig ontwikkelt dat het in staat is om op een unieke manier informatie met een groot publiek te delen. Universiteiten kunnen bijvoorbeeld hun buitenschoolse activiteiten, informatie over lessen en seminars en bepaalde aanbiedingen eenvoudig en snel op deze wijze delen. Gebruikers worden door Concerto bemoedigd om de ontwikkelaars te assisteren in de optimalisatie en het moderniseren van de software. De Linux distributie is dan ook met een handige API in combinatie met de meest moderne webtechnologieën geschreven.

Door het uitbreidbare eMMC geheugen en de Watch Dog Timer te combineren met de bovenstaande hardware en software eigenschappen biedt deze Jetway uTX industriële board computer gebruikers uit diverse sectoren een kosteneffectieve oplossing voor hun Digital Signage project.
More Information
 • Processor
  Processor TypeARM
  Base Frequency1.5 GHz
  Number of cores4
  chipsetSoC
 • Memory
  Memory typeSoldered DDR3L
 • Video
  Connections1 * HDMI (3840 x 2160@60Hz)
  Single display
  4K VP9 and 4K 10bits H264/H265 video decoding, up to 60fps (HDMI2.0)
 • Expansion
  expansion slotsMicro SD Socket: max 64GB
  RTL8822BS chip_802.11 a/b/g/n/ac, 5.0G & BT 4.1
 • Ports & Interfaces
  Watchdog timer0~255 Sec./Min. programmable
  LAN Interface2
  USB 2.0 ports1
  External I/O1* HDMI
  2* RJ45
  3* USB3.0
  2* USB2.0
  1* OTG
  1* Audio
  1* DC-in
  Internal I/O2* USB2.0
  1* RS232
  1* SATA connector
 • Storage
  Storage Interface8GB (Max. 32GB)
 • Mechanical specifications
  DimensionsuTX SBC ( 1 20 * 130 mm, 4. 72 " * 5.12 " )
  Type SBCuTX SBC
 • Electrical specifications
  Input range12V DC - in
 • Environmental specification
  Storage temperature-20°C ~ 70°C
  Operating Temperature-10°C/+60°C
 • Certificates
  certificatesRoHS, CE, FCC, CE-LVD
 • General data
  ManufacturerJetway
  ApplicationAutomation, Digital signage, IoT
Downloads
 • Product added to your cart

  View cart

  Product added to your quote

  View quote