uTX ARM motherboard Cortex A53 1,5GHz, 2GB memory, 8GB flash

SKU:
JARMR3328A-2N
Fabrikant:
Jetway

Slot-in options maken de implementatie van Digital Signage eenvoudiger en flexibeler dan voorheen. Tegenwoordig zijn er geen grote devices meer nodig voor om een Digital Signage project te realiseren, aangezien dergelijke apparaten volledig door 1 modulair device vervangen kunnen worden. Dit scheelt aanzienlijk in de aanschafkosten en het aanleggen van het aantal AV gerelateerde kabels. De ideale oplossing komt in dit geval in de vorm van een single board computer in combinatie met professionele Digital Signage beeldschermen. Deze Jetway uTX industriële embedded single board met een ARM Cortex A53 1,5 GHz processor gecombineerd met een ARM Mali 450 GPU biedt in dit geval een uitkomst. De PC is zeer energiezuinig en kan met eenvoud complexe compute tasks uitvoeren. Uitgerust met een Mali-450 GPU biedt deze industriële embedded single board computer GPU API ondersteuning voor de meest veeleisende OpenGL ES 2.0. Applicaties. Door de Android en Linux 4.4 compatibiliteit hebben gebruikers de mogelijkheid om een standaard of aangepaste IoT distributie te gebruiken.

 • Processor Type : ARM
 • Max memory : 2GB
 • Type SBC : uTX SBC
 • Operating Temperature : -10°C/+60°C
Please contact us for the delivery time.
No shipping costs for orders over € 250,-
Details
More Information
Downloads

Energiezuinig maar krachtig

De ARM Cortex A53 processor staat bekend als een energiezuinige processor met 64-bit vermogen, de processor is krachtig genoeg om complexe compute tasks uit te voeren, zoals het hosten van een operating system platform en het gelijktijdig ondersteunen van meerdere software applicaties. Ideaal voor een werkomgeving waar Digital Signage wordt uitgevoerd, aangezien er voor dergelijke toepassingen in vele gevallen energiezuinige high performance hardware benodigd is.

Grafische kracht

Grafisch gezien is de Mali-450 GPU in staat om met eenvoud 4K UHD beeldkwaliteit te genereren en de beeldkwaliteit zo goed mogelijk te optimaliseren. Daarnaast biedt deze GPU API support voor hoogwaardige grafische applicaties, waaronder OpenGL ES 2.0.

Verbind het systeem met diverse randapparatuur

Doordat het industriële bord over 4 USB 3.0 poorten beschikt kan data zonder enige obstructie snel naar de PC of naar de aangesloten randapparatuur worden overgezet. Ook kan USB 3.0 randapparatuur met een lage latency met dit systeem worden verbonden. Ook is het mogelijk om in plaats van USB randapparatuur bijvoorbeeld een IR aangestuurde afstandsbediening te gebruiken om deze industriële embedded single board computer te bedienen.

Verschillende netwerkverbindingen mogelijk

Uitgerust met maar liefst 2 GbE Ethernet poorten kan deze industriële PC zich volledig naar uw wensen met de gewenste netwerken verbinden.

Android & Linux compatible

Door de compatibiliteit met Android 7.1 en Linux 4.4 zijn er diverse IoT distributies op dit apparaat te installeren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de Linux distributies Ubuntu IoT of Concerto op de PC te installeren.

Ubuntu Core voor IoT is een krachtige Linux distributie en complimenteert de energiezuinige systeemhardware. Naast de geboden snelheid zorgt Application Isolation ervoor dat de software zeer betrouwbaar en veilig is. Ook kan de software eenvoudig op afstand geüpdatet worden. De software beschikt tevens over een rijk ecosysteem waar ontwikkelingen op continue basis plaatsvinden. De eenvoudige interface maakt dit een easy out-of-the box standaard kiosk oplossing. Er zijn dan ook al honderdduizenden Digital Signage systemen die op deze Ubuntu variant draaien.

Een ander veel toegepast Linux Digital Signage platform is Concerto. Concerto is dusdanig ontwikkelt dat het in staat is om op een unieke manier informatie met een groot publiek te delen. Zo kunnen universiteiten bijvoorbeeld hun buitenschoolse activiteiten, informatie over lessen en seminars en bepaalde aanbiedingen eenvoudig en snel delen. Concerto bemoedigd haar gebruikers om de ontwikkelaars te assisteren in de optimalisatie en het moderniseren van de software. Deze Linux distributie is dan ook met een handige API in combinatie met de meest moderne webtechnologieën geschreven.

Door deze software en hardware eigenschappen te combineren met het uitbreidbare eMMC geheugen en de geïntegreerde Watch Dog Timer biedt deze Jetway uTX industriële board computer gebruikers uit diverse sectoren een kosteneffectieve oplossing voor hun Digital Signage project.
More Information
 • Processor
  Processor TypeARM
  Processor serieCortex A
  Base Frequency1.5GHz
  Number of cores4
  chipsetSoC
 • Memory
  Memory typeSoldered DDR3L
 • Video
  Connections1 * HDMI (3840 x 2160@60Hz)
  Single display
  4K VP9 and 4K 10bits H264/H265 video decoding, up to 60fps (HDMI2.0)
  ChipsetMali - 450MP2, Support OpenGL ES1.1/2.0
 • Expansion
  expansion slotsMicro SD Socket: max 64GB
  RTL8822BS chip_802.11 a/b/g/n/ac, 5.0G & BT 4.1
 • Ports & Interfaces
  Watchdog timer0~255 Sec./Min. programmable
  LAN Interface2
  USB 2.0 ports1
  External I/O1* HDMI
  2* RJ45
  4* USB3.0
  1* USB2.0
  1* OTG
  1* Audio
  1* DC-in
 • Storage
  Storage Interface8GB (Max. 32GB)
 • Mechanical specifications
  DimensionsuTX SBC ( 1 20 * 130 mm, 4. 72 " * 5.12 " )
  Type SBCuTX SBC
 • Electrical specifications
  Input range12V DC - in
 • Environmental specification
  Storage temperature-20°C ~ 70°C
  Operating Temperature-10°C/+60°C
 • Certificates
  certificatesRoHS, CE, FCC, CE-LVD
 • Software support
  Operating SystemAndroid 7 .1 , Linux 4.4
 • General data
  ManufacturerJetway
  ApplicationDigital signage
  Warranty12 Months
Downloads
 • Product added to your cart

  View cart

  Product added to your quote

  View quote